SC Strategic Company organitza la Edición X Aniversari D’ ONO Raider’s Trophy. COMENÇA L’ AVENTURA: 10 ANYS D’ESPÍRIT RAIDER’S

Comunicat de Premsa
9 de juliol de 2001

Aquest aconteixement empresarial, que en la seva edició X aniversari està patrocinat per ONO, té com a finalitat el desenvolupament i motivació dels recursos humans de les empreses.

Entre els dies 25 al 28 de octubre tindrà lloc l’edició desè Aniversari d’ONO Raider’s Trophy que aquesta edició ha escollit Mallorca com a base d’operacions, on, com en anteriors edicions, participaran empreses líders de tots els sectors de l’economia espanyola.

Per les seves característiques, ONO Raider’s Trophy constitueix una eina molt eficaç pels Recursos Humans de les empreseas, tant des d’una perspectiva de desenvolupament professional, ja que està dissenyat per que els equips desenvolupin les seves habilitats integrant els coneixements sobre el treball en equip , i potencien les seves competencies planificant estrategies y prenent decisions davant situacions de diversa dificultat, i per ser un instrument de motivació diferent, ja que es desenvolupa en un marc distès, on està present el caràcter lúdic, que afavoreix les relacions interpersonals, potenciant l’ espírit d’equipo y reforçant la cultura de l’ empresa.

Des de la seva creació, 2.000 professionals de més de 160 empreses han participat en ONO Raider’s Trophy, un punt de trobada entre professionals on el verdader protagonista es l’ “Espírit Raider’s”, un espírit amb el que s’identifiquen tots els participants i que es defineix a través de valors com treball en equip, per sumar capacitats individuals cap a un objetiu comú; innovació, per a trobar solucions i recursos en situacions de dificultat; dinamisme, per adaptar-se eficaçment en un entorn de cambi; aventura, pér enriquir de igual manera l’ experiencia i la imaginació.

El Patrocinador Oficial per l’Edició X Aniversari de Raider’s Trophy és ONO, l’ operador de telecomunicacions líder en serveis de banda ampla, on la seva tecnologia posa a l’abast de las empreses possibilitats quasi ilimitades en el desenvolupament de les seves comunicacions. Amb aquest aconteixement, ONO reafirma la seva voluntad d’estar junt amb aquells que aprecien la innovació i l’espírit d’equip, que pensen que el més important és disfrutar amb la satisfacció d’un treball ben fet. A més a més, aquesta Edició compta també amb IBERIA, ENDESA e INTEGRA com a empreses associades.

SC Strategic Company és una consultora de serveis estratègics orientats al desenvolupament de professionals d’empresa, amb una amplia experiència en formació i motivació de recursos humans i en la producció i gestió d’events empresarials.

Informació ONO Raider’s Trophy

902 115 324

www.sc-strategic.com

Per més informació:

Recursos de Mercado (Gabinete de Prensa de SC Strategic Company)
Tfno.: 91 547 08 04 / 91 547 07 16 Fax: 91 547 07 46
e-mail:

¿PODEMOS AYUDAR? ... →

© RdM